Категорія
Новини
Дата

Для роумінгу «Київстар» у Європі діятимуть українські тарифи 

Мобільний оператор «Київстар» дозволить українцям, які через війну вимушено переїхали в Європу користуватися українськими тарифами у роумінгу.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти:

  • Це означає, що абонентам не потрібно буде доплачувати за послуги.
  • Економія значна: в Україні тарифи «Київстар» зазвичай коштують 170-250 грн на місяць, а інтернет та дзвінки у роумінгу – 1500 грн.
  • Нові правила стосуються абонентів, які переїхали до Польщі, Словаччини, Румунії, Угорщини, Молдова, Німеччини, Італії, Литви та Чехії та користуються тарифними планами лінійки «Твій вибір» та «Все разом».
  • Наприклад, для користувачів тарифу «Твій вибір» за кордоном будуть доступні 15 ГБ мобільного інтернету, безліміт на дзвінки в мережі «Київстар» та на всі вхідні дзвінки. Ціна –175 грн.
  • У бізнес-клієнтів та контрактних абонентів нові умови будуть діяти для більшості тарифних планів.
  • Для них також не будуть списуватися мегабайти при використанні безлімітних додатків: месенджерів, онлайн-карт та інших сервісів.

Контекст:

На початку березня українські оператори також запустили національний роумінг – послугу, яка дозволяє вручну підключатися до мережі будь-якого мобільного оператора на території України.

Якщо основний оператор абонента не має покриття, можна обрати ту мережу, яка працює, і залишатися на зв’язку. Національний роумінг діятиме для голосових дзвінків та SMS.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні