Категорія
Новини
Дата

ДТЕК законтрактував додаткові 70 000 т вугілля у Польщі

ДТЕК законтрактував додаткові 70 000 т вугілля у Польщі, повідомляє пресслужба компанії. Загалом уже імпортовано та доставлено на ТЕС майже 78 000 т імпортного палива.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Таким чином, весь обсяг законтрактованого імпортного палива з Польщі було збільшено до 280 000 т.
  • Вугілля необхідне для виробництва електроенергії на теплоелектростанціях і стабільної роботи енергосистеми.
  • У компанії пояснили, що використання українського вугілля залишається пріоритетним, але «імпортне паливо додасть міцності».

Контекст

Україна входить у цю зиму відновленою і готовою до атак та терору, який був минулої зими, заявив на форумі «Енергія бізнесу» від Forbes Денис Шмигаль. Він назвав шість чинників, які забезпечують стабільність енергосистеми: Україна отримала кращу систему ППО; у Росії поменшало ракет; проведено ремонтну кампанію; захист енергооб’єктів; робота з міжнародними партнерами; достатня кількість енергоресурсів.

Загалом з осені минулого року енергетичні підприємства «ДТЕК Енерго» були атаковані 37 разів. 

7 листопада ввечері внаслідок обстрілів Росії вкотре зазнала пошкоджень одна з ТЕС ДТЕК у прифронтовій області. Внаслідок атаки постраждалих немає, обладнання підприємства було пошкоджено.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні