Категорія
Новини
Дата

Фонд JKR Investment Group інвестував «кілька мільйонів доларів» в освітній проєкт STUDY.UA

1 хв читання

Фонд JKR Investment Group, що належить акціонерам Parimatch, вклав кілька мільйонів доларів в українську освітню агенцію STUDY.UA. Про це йдеться в пресрелізі фонду.

Ключові факти

  • Кошти будуть спрямовані на розвиток міжнародного бізнесу компанії та підтримку подальшого масштабування в Україні.
  • Повна сума інвестицій не розголошується.
  • За інвестиції JKR STUDY.UA організувала безплатну онлайн-школу для 25 000 дітей і дитячі та дорослі онлайн-курси англійської мови. Також компанія відкрила українськомовну школу на Кіпрі NEO STUDY UKRAINE. У пресрелізі наводиться статистика МВС Кіпру, за якою загалом на Кіпрі перебувають понад 17 000 українців. Компанія планує відкрити представництва в інших країнах. 

Контекст

JKR Investment Group – це інвестиційна група, заснована у 2017 році. Фокус фонду – освітні проєкти, блокчейн, програмне забезпечення та мобільні застосунки. У портфоліо групи – BETER, BETEGY та Speed Media.

У січні JKR Investment Group купив частку в компанії TRIONIKA, компанію з експертизою в арбітражі трафіку. Учасники угоди відмовлялися коментувати ціну та обсяг частки. За оцінками власників трьох компаній-конкурентів TRIONIKA, вартість цієї угоди була в діапазоні $10-20 млн, і йдеться про контрольний пакет.

Компанію STUDY.UA заснував у 1999 році Олександр Бреслер. Вона спеціалізується на підготовці школярів та студентів до вступу до шкіл та ВНЗ, оформленні документів для вступу, виборі навчального закладу й фаху, а також на підготовці до навчання за кордоном. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні