Категорія
Новини
Дата

Фонд JKR Investment Group інвестував «кілька мільйонів доларів» в освітній проєкт STUDY.UA

Фонд JKR Investment Group, що належить акціонерам Parimatch, вклав кілька мільйонів доларів в українську освітню агенцію STUDY.UA. Про це йдеться в пресрелізі фонду.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Кошти будуть спрямовані на розвиток міжнародного бізнесу компанії та підтримку подальшого масштабування в Україні.
  • Повна сума інвестицій не розголошується.
  • За інвестиції JKR STUDY.UA організувала безплатну онлайн-школу для 25 000 дітей і дитячі та дорослі онлайн-курси англійської мови. Також компанія відкрила українськомовну школу на Кіпрі NEO STUDY UKRAINE. У пресрелізі наводиться статистика МВС Кіпру, за якою загалом на Кіпрі перебувають понад 17 000 українців. Компанія планує відкрити представництва в інших країнах. 

Контекст

JKR Investment Group – це інвестиційна група, заснована у 2017 році. Фокус фонду – освітні проєкти, блокчейн, програмне забезпечення та мобільні застосунки. У портфоліо групи – BETER, BETEGY та Speed Media.

У січні JKR Investment Group купив частку в компанії TRIONIKA, компанію з експертизою в арбітражі трафіку. Учасники угоди відмовлялися коментувати ціну та обсяг частки. За оцінками власників трьох компаній-конкурентів TRIONIKA, вартість цієї угоди була в діапазоні $10-20 млн, і йдеться про контрольний пакет.

Компанію STUDY.UA заснував у 1999 році Олександр Бреслер. Вона спеціалізується на підготовці школярів та студентів до вступу до шкіл та ВНЗ, оформленні документів для вступу, виборі навчального закладу й фаху, а також на підготовці до навчання за кордоном. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні