Категорія
Новини
Дата

Французький холдинг придбав мережу «Brocard Україна» – RAU

Французький Philippe Benacin Holding придбав дві провідні українські компанії, що працюють у косметично-парфумерній сфері: ТОВ «Брокард-Україна» та ТОВ «Егзагон», пише RAU з посиланням на лист «Brocard Україна» компаніям-партнерам. Сума угоди не розголошується.

Що допомагає українському бізнесу відштовхнутися від дна? 22 березня на «Саміті експортерів» від Forbes топкомпанії поділяться інструментами та прогнозами з розвитку експорту. Спікери з «Метінвест», Kernel, Nemiroff, «Біосфери» та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Угода була завершена 23 травня 2022 року, про що було поінформовано Антимонопольний комітет України, йдеться у повідомленні. 
  • Після оформлення всіх документів Philippe Benacin Holding буде єдиним власником як ТОВ «Брокард Україна», що займається роздрібною торгівлею косметикою та парфумерією, так і ТОВ «Егзагон», яке є одним із найбільших дистрибуторів України у сфері товарів для краси. 

Контекст

З 2010 року Brocard Ukraine належав офшорному холдингу з російськими власниками, а кінцевим бенефіціаром компанії (як і ТОВ «Егзагон») була власниця російської мережі «Л’Этуаль» Тетяна Володіна. 

Співвласник та засновник Philippe Benacin Holding Філіп Бенасін також є співвласником, головою та головним виконавчим директор компанії Interparfums – потужного гравця на міжнародному ринку косметики та парфумерії. 

У планах Philippe Benacin Holding – подальший розвиток і посилення позицій торговельної мережі Brocard Ukraine. На 1 січня 2022 року мережа нараховувала майже 100 магазинів у 26 містах України. Штат компанії становив 1808 осіб.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні