Glovo запустив платформу з пошуку кур’єрів On-Demand для бізнесу /Shutterstock
Категорія
Новини
Дата

Glovo запустив платформу з пошуку кур’єрів On-Demand для бізнесу

Shutterstock

Сервіс з доставки Glovo запустив платформу On-Demand в Україні, вона дає змогу ресторанам і магазинам залучати курʼєрів компанії для доставки замовлень із власних каналів продажу, йдеться у пресрелізі. Ця платформа вже працює в Іспанії, Португалії, Грузії, Румунії, Болгарії та Італії.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Згідно із повідомленням, заклади громадського харчування та ритейлери часто потребують допомоги з доставкою. Тож Glovo запустив платформу з пошуку кур’єрів On-Demand, що дає бізнесам можливість доставляти замовлення без власних кур’єрів або підсилити свої потужності доставки у пікові години.
  • Новий сервіс дає змогу партнерам не утримувати в штаті кур’єрів, витрачаючи додаткові ресурси. 
  • Платформа On-Demand знаходить вільного курʼєра Glovo, спрямовує його в заклад партнера за замовленням та супроводжує до передачі пакунка клієнту. Також Glovo надає можливість партнеру та клієнту відстежувати статус замовлення. 
  • Користування платформою передбачає вартість послуг кур’єра Glovo, заклад може вирішити, чи буде сам нести ці витрати, чи розділить їх із клієнтом.  
  • Цього року компанія планує запустити цю платформу й в інших країнах.

Контекст

Іспанський стартап Glovo працює у понад 1500 містах у 25 країнах світу у Європі, Центральній Азії та Африці. Щомісяця у світі платформою Glovo користуються понад 5 млн активних клієнтів, замовлення доставляють понад 70 000 кур’єрів. 

В Україні сервіс Glovo розпочав роботу у жовтні 2018 року і наразі представлений у 37 містах. 

У травні 2023-го Glovo повідомив, що інвестував в український ринок €80 млн

Станом на осінь 2023-го стартапу швидкої доставки вдалося перевищити довоєнні темпи, повідомила CEO українського офісу Марина Павлюк. Майже 40% роботи сервісу доставки їжі Glovo в Україні випало на повномасштабну війну. Детальніше – у матеріалі Forbes.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні