Категорія
Новини
Дата

Група «Нафтогаз» у першому кварталі отримала майже 11 млрд грн прибутку проти збитку торік

1 хв читання

За підсумками першого кварталу група «Нафтогаз» отримала 10,9 млрд грн чистого прибутку проти збитку в 1,4 млрд за аналогічний період 2023 року, повідомила пресслужба.

⚡️ Ексклюзивний спікер на Саміті СЕО: Грег Маккеон, автор бестселерів «Есенціалізм» та «Без зусиль». Ви дізнаєтеся, як досягати більшого, роблячи менше, і зберігати продуктивність у світі, де вигорання стало нормою. Долучайтеся до саміту вже 1 листопада за посиланням.

Ключові факти

  • Консолідований операційний прибуток групи у січні-березні склав 12,4 млрд грн. Відповідний показник за аналогічний період минулого року дорівнював 3,4 млрд грн. 
  • «У І кварталі 2024 року ми покращили фінансовий результат і материнської компанії групи – НАК «Нафтогаз України». Вона отримала чистий прибуток у розмірі 8,1 млрд грн, що на 0,4 млрд більше, ніж за аналогічний період 2023 року», – повідомив керівник «Нафтогазу» Олексій Чернишов.
  • За січень-березень група «Нафтогаз» сплатила до державного бюджету податків на суму 18,2 млрд грн.
Група «Нафтогаз» у першому кварталі отримала майже 11 млрд грн прибутку проти збитку торік /Фото 1

Інфографіка: пресслужба «Нафтогаз»

Контекст

У 2023 році чистий консолідований прибуток групи «Нафтогаз» склав 23,1 млрд грн проти збитку 79,1 млрд у 2022 році

НАК «Нафтогаз України» за результатами діяльності в 2023 році сплатить до держбюджету майже 12,2 млрд грн дивідендів, а також 2,1 млрд грн податку на дивіденди.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд