Категорія
Новини
Дата

Гурт 5 Seconds Of Summer зняв кліп у Києві. Це перша комерційна зйомка для іноземців з початку війни: відео

Австралійський музичний гурт 5 Seconds Of Summer зняв у Києві кліп, який став першою комерційною відеозйомкою для іноземних музикантів від 24 лютого, повідомили виконавці в Instagram.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Над кліпом на пісню «Bad Omens» працював продакшн UnderWonder Content (США), який відомий відеороботами для Lil Nas X та Cardi B. Знімальним процесом займались українські режисери Денні Мітрі та Олена Щасна. 
  • За один день кліп набрав майже 342 000 переглядів на YouTube, а відео його анонсу в Instagram – 147 000 переглядів.
  • «Це перша міжнародна комерційна відеозйомка в Україні з початку війни, тому ми хочемо подякувати Олені, Мітрі та всім задіяним в Україні людям, які створили це відео», – зазначили музиканти 5 Seconds Of Summer.

Контекст

Під час війни в Україні кліпи на свої пісні зняли фронтмент «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук, лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя, «Жадан і Собаки», Kalush.

До повномасштабного вторгнення кліпи зірок світового масштабу регулярно знімали в Києві. Наприклад, у відеороботі «2step» Ed Sheeran та Lil Baby видніються корпуси Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а частину зйомок кліпу «Mantra» для Bring Me The Horizon провели у Жовтневому палаці. Premier Hotel Lybid, торговий центр «Україна» і станцію метро «Олімпійська» можна побачити у відеороботі для Coldplay «Trouble in Town».

Світові бренди також часто знімали рекламні ролики у Києві. Swarovski присвятив один з них своєму ребрендингу. На відео впізнавана панорама району Позняків. Рекламні ролики для технологічних гігантів Apple та Google знімали на станції метрополітену «Золоті ворота».  

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні