Категорія
Новини
Дата

Харчування для ЗСУ. Державний оператор тилу уклав перші договори на постачання

Державний оператор тилу уклав договори на постачання харчування для Збройних сил України за результатами першого раунду збору комерційних пропозицій, повідомила пресслужба ДОТ. Середня ціна комплекту становить 109,35 грн.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

Згідно з умовами договорів, постачання здійснюватиметься до 12 областей: Волинської, Рівненської, Житомирської, Вінницької; Хмельницької, Київської, Чернігівської, Черкаської; Миколаївської, Херсонської, Одеської, Кіровоградської.

Харчування для ЗСУ. Державний оператор тилу уклав перші договори на постачання /Фото 1

Інфографіка: ДОТ

  • Договори були укладені без використання електронної системи із компаніями-виробниками харчової продукції, середня ціна за комплект склала 109,35 грн. 
  • Також ДОТ оголосив другий раунд збору комерційних пропозицій, їх можна подати 12 березня до 18:00.

Контекст

З 1 грудня 2023 року в Україні працює нова система закупівель для Збройних сил України, розроблена за принципами НАТО. Раніше всі повноваження щодо закупівель були зосереджені в Департаменті ресурсного забезпечення Міноборони. Нова система закупівель складається з двох рівнів. На першому – Департамент політики закупівель Міноборони, на другому рівні – два новостворених держпідприємства, які безпосередньо займатимуться закупівлями: «Агенція закупівель у сфері оборони» (ДП «Державний оператор тилу») та «Агенція оборонних закупівель». 

Минулого місяця ДОТ скасував 11 тендерів на закупівлю продуктів для ЗСУ, які відбулися 21 лютого. Результати було анульовано після подання позову до суду одним із постачальників – ТОВ «Трейд Граніт Інвест».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні