Категорія
Новини
Дата

Львівщина допомагає підприємцям з переміщенням виробничих потужностей. Що потрібно знати

Влада Львівської області допомагає підприємцям з інших регіонів перенести свої потужності з інших регіонів. Наразі мова йде про 100 підприємств. Найбільше — з Київської та Харківської областей, повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Адміністрація області розшукує на Львівщині інвестиційні ділянки, куди можна перенести потужності, а також підбирає великі приміщення, у тому числі й під склади. Козицький просить підприємців, котрі мають такі приміщення, звертатися у департамент економічної політики Львівської ОВА.
  • Для усіх релокалізованих бізнесів буде сформовано пакет замовлень: для появи у них оборотних коштів та можливості виплат найманим працівникам.
  • Львівська ОВА допомагатиме з перетинанням кордону для експортерів. Також будуть вирішуватися проблеми із купівлею валюти для розрахунків за поставки імпорту. Фахівці профільних департаментів намагаються підтримати їх у цьому питанні, комунікуючи з Кабміном та НБУ, пише Козицький.
  • Для перевезення підприємств на Львівщину потрібно заповнити анкету за посиланням https://cutt.ly/wAATBoY

Контекст

Кабмін розширює програму евакуації підприємств із зони бойових дій на захід України. Власники чи менеджери підприємств, які бажають перевести повністю або частково виробничі потужності та своїх людей, мають заповнити спеціальну форму – тут.

на 10 березня понад 200 підприємств подали заявку на евакуацію на західну Україну. Є підприємства, які вже у процесі переміщення.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні