Категорія
Новини
Дата

Медіасервіс Megogo запустив новий розділ – «Megogo Освіта»

Медіасервіс Megogo запустив розділ «Megogo Освіта», що містить понад тисячу лекцій провідних онлайн-шкіл та інститутів для дітей і дорослих. На стрімінгу вони зʼявилися 1 вересня.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Новий розділ Megogo містить чотири основні теми: «IT, бізнес і креатив», «Освіта для дітей», «Англійська мова» та «Саморозвиток». Частина контенту «Megogo Освіта» знаходиться у вільному доступі.
  • На сервісі можна подивитися лекції, курси та навчальні фільми від: Дія.Освіта, Projector, IAMPM, Cases, Genesis Academy, Aloha Language School, Green Forest, booyya.com, ProMovu, flexiblebody.online, Pedan Buro, GoITeens. Бібліотека «Megogo Освіта» постійно поповнюватиметься.
  • До початку нового навчального року на «Megogo Освіта» вийшли уроки про підтримку ментального здоров’я для учнів 1-6 та 7-11 класів.

Контекст

Аби перевірити актуальність напрямку, Megogo провів внутрішнє дослідження користувачів. Результати показали, що 71% підписників цікава онлайн-освіта, а 73% батьків готові залучати дітей до онлайн-навчання.

Перевагою розділу в Megogo вважають можливість вивчати освітній контент десятків шкіл та інститутів, а також ознайомитися з контентом приватних платформ до придбання повного курсу. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні