Категорія
Новини
Дата

Студія Megogo Originals випустила перший власний документальний фільм

1 хв читання

7 квітня на Megogo виходить фільм «Воїни». Це перша велика робота студії Megogo originals після початку повномасштабного вторгнення та перший проєкт у документальному жанрі.

Ключові факти

  • Фільм складається з шести частин. Кожна показує військовослужбовців, які до 24 лютого мали цивільні професії, а після – опанували бойову справу, показали високі результати на бойових завданнях і служать у гарячих точках.
  • Знімальна група Megogo originals документувала події на позиціях військових у Харківській, Херсонській та Донецькій областях, зокрема в Бахмуті.
  • Серед героїв фільму: бійці київського ТРО, художник-постановник Денис Власенко, військовослужбовець, засновник «Культурних сил України» Коля Сєрга, підприємець Олександр Гуц, стоматолог і бойовий медик Андрій Турків і боєць з позивним «Армор», який раніше працював проджект-менеджером у IT.
  • Завдання циклу «Воїни» – розказати історії захисників, завдяки яким ми можемо сьогодні жити та працювати, – каже керівниця департаменту контенту Megogo Марія Панченко. – Megogo має мету показати фільм якомога більшій кількості українців, а наші воїни відчули необхідну їм підтримку, енергію захоплення і вдячність».  
  • Поки на Megogo можна переглянути першу частину «Воїнів» із Денисом Власенком. Нові частини виходитимуть щотижня.

Контекст 

Megogo originals – власний продакшн медіасервісу Megogo, який компанія запустила в 2019 році. До вторгення напрямок працював із розважальними проєктами, тревел-шоу та серіалами в ко-продакшені з «1+1». Серед них: «Ангели», «Ангели-2», «Плут», «Джек та Лондон», «Велике коло».  

Megogo є лідером серед OTT-платформ в Україні, працює у країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу. На початку лютого OTT-сервіс приєднався до хвилі експансії українського бізнесу до Польщі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні