Категорія
Новини
Дата

Студія Megogo Originals випустила перший власний документальний фільм

7 квітня на Megogo виходить фільм «Воїни». Це перша велика робота студії Megogo originals після початку повномасштабного вторгнення та перший проєкт у документальному жанрі.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Фільм складається з шести частин. Кожна показує військовослужбовців, які до 24 лютого мали цивільні професії, а після – опанували бойову справу, показали високі результати на бойових завданнях і служать у гарячих точках.
  • Знімальна група Megogo originals документувала події на позиціях військових у Харківській, Херсонській та Донецькій областях, зокрема в Бахмуті.
  • Серед героїв фільму: бійці київського ТРО, художник-постановник Денис Власенко, військовослужбовець, засновник «Культурних сил України» Коля Сєрга, підприємець Олександр Гуц, стоматолог і бойовий медик Андрій Турків і боєць з позивним «Армор», який раніше працював проджект-менеджером у IT.
  • Завдання циклу «Воїни» – розказати історії захисників, завдяки яким ми можемо сьогодні жити та працювати, – каже керівниця департаменту контенту Megogo Марія Панченко. – Megogo має мету показати фільм якомога більшій кількості українців, а наші воїни відчули необхідну їм підтримку, енергію захоплення і вдячність».  
  • Поки на Megogo можна переглянути першу частину «Воїнів» із Денисом Власенком. Нові частини виходитимуть щотижня.

Контекст 

Megogo originals – власний продакшн медіасервісу Megogo, який компанія запустила в 2019 році. До вторгення напрямок працював із розважальними проєктами, тревел-шоу та серіалами в ко-продакшені з «1+1». Серед них: «Ангели», «Ангели-2», «Плут», «Джек та Лондон», «Велике коло».  

Megogo є лідером серед OTT-платформ в Україні, працює у країнах Східної Європи, Центральної Азії та Південного Кавказу. На початку лютого OTT-сервіс приєднався до хвилі експансії українського бізнесу до Польщі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні