Категорія
Новини
Дата

Mercedes-Maybach підприємця Максима Шкіля продали за 3500 грн під час розіграшу для ЗСУ. Всього зібрали 30 млн грн

Засновник будівельної компанії «Автострада» Максим Шкіль передав у дар Mercedes-Maybach вартістю 9 млн грн, що був розіграний журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом на підтримку Збройних Сил України. У результаті кампанії «Майбах за 500 грн» вдалося зібрати 30 млн грн.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Автівку отримав переможець розіграшу Євген Вітів зі Львова, який зробив донат у розмірі 3500 грн. У зв’язку з сімейними обставинами він не зміг особисто приїхати до Києва, тому авто для нього отримав представник Микола.
  • Під час передачі автівки Максим Шкіль також вручив переможцю комплект зимової гуми та сплатив за нього податки на суму понад 1 млн грн. Таким чином, автомобіль був переданий шляхом дарування зі сплатою усіх необхідних податків.
  • Шкіль придбав Mercedes-Maybach до повномасштабного вторгнення Росії в Україну, але після 24 лютого вирішив не використовувати авто з морально-етичних міркувань і запропонував його для благодійного розіграшу. Завдяки цій акції вдалося зібрати 30 млн грн на підтримку української армії. Кошти будуть спрямовані на закупівлю 50 засобів РЕБ SKYWIPER-OMNI.
Mercedes-Maybach підприємця Максима Шкіля продали за 3500 грн під час розіграшу для ЗСУ. Всього зібрали 30 млн грн /Фото 1

Фото: Facebook / Михайло Ткач

Контекст

Максим Шкіль – засновник та CEO холдингу MS Capital, до складу якого входять: «Перша логістична компанія», зернова логістика залізничним транспортом, Бехівський гранітний кар’єр – виробництво щебеневої продукції, група компаній Autostrada – інфраструктурне будівництво, «Audi Центр Одеса Південь» – офіційний дилер Audi на Півдні України та «Курс-Агро» – сільське господарство.

Українці у червні задонатили рекордну суму на армію – 2,4 млрд грн. За перші шість місяців 2023 року на рахунки трьох найбільших благодійних фондів України – United24, «Повернись живим» і фонду Притули – надійшло 8,35 млрд грн. Це на 22% менше, ніж протягом другого півріччі 2022-го.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні