Категорія
Новини
Дата

АЗС «Авантаж 7» зупинили роботу в Київські області. Напередодні мережа суттєво підняла ціни на пальне

Автозаправні станції мережі «Авантаж 7» у Київській області зупинили роботу. При цьому у Києві станції продовжують працювати, пише enkorr. Напередодні мережа підвищила роздрібні ціни на всі види пального у Києві й Київській області.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • У Києві працюють усі три станції «Авантаж 7», АЗС закриті лише у Київській області, повідомили на «гарячій лінії» компанії. 
  • Напередодні ввечері «Авантаж 7» анонсував закриття цих АЗС у зв’язку з позбавленням ліцензій на роздрібну торгівлю пальним.
  • «Сьогодні неочікувано Руслан Рачинський, заступник начальника ГУ ДПС у Київській області, скасував 20 ліцензій через формальну причину – не подання зміни юридичної адреси. Нічого нового. Завтра вранці АЗС Київської області припинять працювати», – повідомила компанія на сторінці у Facebook. 
  • Також у мережі вважають, що начебто через це ціни на скраплений газ зростуть до 32 грн/л.

Контекст

Напередодні «Авантаж 7» підвищила роздрібні ціни на всі види пального відразу на 5 грн/л лише у Києві й Київській області. Ціна на бензин А-95 зросла до 54,95 грн/л, на дизпальне — до 56,55 грн/л. Автогаз здорожчав до 31,95 грн/л, що на сьогодні є найбільшою ціною серед українських АЗС.

На початку жовтня у компанії «Авантаж 7» заявили про анулювання ліцензій для 53 її станцій, через що ті нібито вимушені були зачинитися. 

Як зазначає enkorr, Державна податкова служба проводить цілеспрямовану роботу з роздрібними мережами, які демонструють мінімальне податкове навантаження. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні