Бред Сміт /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Microsoft інвестує в інфраструктуру штучного інтелекту в Іспанії $2,1 млрд

Бред Сміт Фото Getty Images

Американський техногігант Microsoft розширить свою хмарну та ШІ-інфраструктуру в Іспанії, інвестувавши $2,1 млрд протягом наступних двох років. Про це повідомив президент компанії Бред Сміт. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Інвестиції Microsoft виходять за межі простого будівництва центрів обробки даних, зазначив Сміт.
  • «Це свідчення нашої 37-річної відданості Іспанії, її безпеки, а також розвитку та цифрової трансформації її уряду, компаній і людей», – йдеться у дописі Сміта у соцмережі X.

Контекст

Минулого тижня Сміт заявив, що Microsoft інвестує €3,2 млрд в економіку Німеччини протягом наступних двох років, в основному в штучний інтелект. За словами президента компанії, найбільша за останні 40 років інвестиція в Німеччину має подвоїти потужність інфраструктури ШІ та центрів обробки даних у країні, а також розширити свої навчальні програми.

У грудні минулого року повідомлялося, що Microsoft інвестує $3,2 млрд у Велику Британію протягом наступних трьох років. Британський уряд заявив, що це стане основою для майбутнього розвитку галузі ШІ.

У січні Microsoft досягла історичної ринкової оцінки $3 трлн, що є черговим прикладом того, як оптимізм щодо штучного інтелекту посприяв розвитку техногіганта.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні