Категорія
Новини
Дата

Росія показала, як виводить частину військ із Криму після навчань. Ешелон із технікою перетнув міст через Керченську протоку

Міністерство оборони Росії заявило, що частина військ, які брали участь у навчаннях в окупованому Криму, повертаються до місць постійної дислокації. Ешелон із військовою технікою перетнув кримський міст.

Головні матеріали Forbes Ukraine у email-розсилці. Раз на тиждень на вашій пошті.

Ключові факти

  • Підрозділи Південного військового округу після завершення тактичних навчань у Криму повертаються до пунктів постійної дислокації залізничним транспортом, повідомляє Міноборони РФ.
  • Ешелон із військовою технікою перетнув кримський міст, підрозділи забрали з собою танки, бойові машини піхоти та самохідні артилерійські установки.
  • Після прибуття до пунктів постійної дислокації техніку підготують до чергового етапу бойового навчання, повідомляє відомство.
  • Міноборони РФ опублікували фото та відео військової техніки під час перетину мосту через Керченську протоку.
Росія показала, як виводить частину військ із Криму після навчань. Ешелон із технікою перетнув міст через Керченську протоку /Фото 1

Фото: Міноборони РФ

Контекст

15 лютого Міноборони РФ повідомило, що підрозділи Західного та Південного військових округів завершили навчання і розпочали повернення до пунктів базування залізницею та автомобільним транспортом. Західний військовий округ межує із північними областями України, Південний охоплює окупований Крим.

У вівторок президент США Джо Байден у зверненні до американців заявив, що вторгнення Росії все ще можливе, незважаючи на заяви російської сторони про відведення військ від українських кордонів. Він висловився за продовження дипломатичного шляху у вирішенні кризи.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні