Категорія
Новини
Дата

monobank залишить старий інтерфейс застосунку на певний час – Гороховський

Користувачі monobank певний час матимуть можливість використовувати старий інтерфейс застосунку. Про це Forbes розповіли засновники найбільшого необанку України, коментуючи підготовку до редизайну.

Ключові факти

  • Незадоволення частини користувачів не змінило плани. Оновлений інтерфейс запуститься в бета-версії через два-три тижні, повідомив співзасновник Михайло Рогальський. За його словами, дату повноцінного релізу немає.
  • «Довгий час клієнти зможуть вибирати, яким інтерфейсом користуватися», – говорить Олег Гороховський і додає, що нові продукти та сервіси розроблятимуться, в основному, для нового інтерфейсу monobank 2.0.
  • За шість років існування необанк обріс великою кількістю функціонала: кілька гривневих і валютних карток, ФОП-рахунок, банки для накопичення тощо. «У нинішній архітектурі додатка складно розвивати нові продукти, – каже Михайло Рогальський. – Вона сформувалась, коли в monobank була лише одна карта».
  • Нових послуг зʼявлятиметься все більше, зазначив Гороховський. «Усе це має логічно поміщатись у нашому додатку», – додав він.
  • Цього разу monobank не віддавав розробку дизайну на аутсорс. Його протягом чотирьох місяців робила внутрішня команда. На це вже пішло 1560 годин роботи розробників та 1120 годин роботи команди дизайну, зазначив Гороховський.

Контекст

Український необанк із 7,7 млн клієнтів вперше за шість років існування повністю змінює дизайн свого додатка. 

Анонсоване оновлення викликало суперечливі думки в телеграм-каналі Гороховського на 176 000 підписників. Його запитання «Хто хоче бету з таким дизайном цього місяця?» зібрало 10 600 позитивних реакцій та 8500 – негативних. Більше про це читайте в редакційному матеріалі Forbes.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні