Категорія
Новини
Дата

Одеська IT-компанія Digis поглинає нішевого аутсорсера Scalamandra

1 хв читання

Одеська IT-компанія Digis оголосила про обʼєднання з аутсорсером Scalamandra під Digis Group, йдеться у пресрелізі компанії. Засновник Digis Нік Нагаткін оцінює суму угоди від $500 000 до $1 млн.

ІТ є одним із найважливіших експортних секторів України. Частка ІТ в експорті послуг перевищує 40%, а у загальному експорті – 13%.

Деталі

  • Команда Digis почала створювати мережу нішевих агенцій, що спеціалізуються на конкретних технологіях і галузях послуг, щоб зміцнити пропозицію компанії, зазначається у повідомленні.
  • Рішення про створення стратегічного партнерства із Scalamandra було продиктоване особистими інвестиціями засновника компанії Ніка Нагаткіна у компанію у 2023 році. Ідея партнерства полягає у наданні послуг функціонального програмування наявним і потенційним клієнтам, а також у допомозі цим компаніям переходити на інші мови програмування, коли це необхідно.
  • Після завершення угоди команда Scalamandra приєднується до Digis.

Контекст

Digis – міжнародна компанія з розробки програмного забезпечення, заснована у 2015 році Ніком Нагаткіним (включений до списку Forbes «30 до 30 років» у Європі у сфері технологій). Наразі у компанії працюють 200 професіоналів, що спеціалізуються на розробці продуктів під ключ і послугах аутстафінгу. 

Компанія має офіси на Кіпрі, в Одесі й Бухаресті. Серед клієнтів Digis – PwC, BlaBlaCar, HubSpot, Huma та інші. Компанія не розкриває свої показники з виторгу, лише заявляє, що вони зростають.

Scalamandra з командою з 15 людей заснована у 2020 році. Спеціалізується на функціональному програмуванні аутстафі рідкісних інженерів, що володіють мовою програмування Scala.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні