Категорія
Новини
Дата

Польський ритейлер ССС відкриває перший магазин брендових товарів HalfPrice в Україні

Мережа HalfPrice, що належить польській компанії CCC, 9 листопада відкриє свій перший флагманський магазин в Україні – в ТРЦ Respublika Park, пише RAU.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Загальна площа магазину становить понад 1800 кв. м. HalfPrice пропонує широкий вибір брендового одягу, взуття, аксесуарів, косметики, іграшок та товарів для дому відомих брендів за привабливими цінами.
  • «Ця подія свідчить і про те, що Україна залишається привабливою для інвестицій і бізнесу, навіть у важкий період воєнного стану», – зазначила гендиректорка ТРЦ Respublika Park Юлія Щаслива.
Польський ритейлер ССС відкриває перший магазин брендових товарів HalfPrice в Україні /Фото 1

Контекст

Магазини HalfPrice засновані на концепції off-price, в рамках якої покупці можуть придбати брендові товари зі знижками. Це можливо завдяки закупівельникам, які тісно співпрацюють з брендами по всьому світу і щодня шукають найкращі пропозиції. Колекція у мережі постійно зростає і змінюється, пояснили в компанії.

HalfPrice дебютував у Польщі на початку травня 2021 року. Сьогодні у мережі понад 100 магазинів в дев’яти країнах Центральної та Східної Європи – Польщі, Чехії, Словаччині, Австрії, Хорватії, Словенії, Румунії, Латвії та Угорщині.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні