Категорія
Новини
Дата

ПриватБанк запропонував малому бізнесу продавати товари у розстрочку через Telegram-бота

1 хв читання

Українські підприємці та малий бізнес можуть продавати свої товари та послуги у розстрочку через бота ПриватБанку. Для цього не обовʼязково мати потрібно POS-термінал банку, йдеться у повідомленні фінустанови.

⚡️Даруємо 40% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Ціна зі знижкою — 1079 грн/рік. Діє з промокодом JUNE до 30.06 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Деталі

  • Підприємці – клієнти ПриватБанку для оформлення оплати товарів у розстрочку з «Оплатою частинами» можуть виставити миттєвий рахунок клієнту прямо з компьютера чи смартфона продавця через Telegram-бота. 
  • Покупець здійснює покупку в межах доступного йому ліміту кредитування, підтвердженого банком, а оплачує рахунок за допомогою Приват24.
  • Щоб продавати товари у розстрочку з ʼОплатою частинамиʼ не обовʼязково мати фізичний POS-термінал банку чи підключати сервіс інтернет еквайрингу чи інтеграцію з сервісом, зазначив керівник напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко.

Контекст

У 2023 році кредитний портфель ПриватБанку збільшився на 40%. Чистий кредитний портфель у роздрібному сегменті зріс на 17 млрд грн, за даними банку. 

ПриватБанк у січні 2024 року збільшив кредитну підтримку українців на 2 млрд грн і планує протягом року продовжити активне зростання кредитного портфелю за споживчими кредитами, заявляв на початку року член правління банку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко.

У 2022 році ПриватБанк запустив для підприємців новий сервіс «Каса», який дозволяє підключити та використовувати POS-термінали банку як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО).

У січні цього року бізнес-клієнти ПриватБанку отримали можливість виплачувати зарплату своїм працівникам у мобільному «Приват24 для бізнесу».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
Передзамовлення нового номеру Forbes Ukraine. Купуйте зараз за 209 грн замість 279 грн

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні