Категорія
Новини
Дата

Проєкт monobank запустив продукт для підприємців

1 хв читання

Перші компанії отримали запрошення до mono бізнесу. Це сервіс для підприємств від monobank, повідомив співзасновник фінустанови Олег Гороховський. За даними проєкту, наразі понад 30% приватних підприємців працюють через додаток mono.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Деталі

  • Проєкт Універсал Банку Сергія Тігіпка і Fintech Band Олега Гороховського, Михайла Рогальського та партнерів випустив окремий продукт для підприємців.
  • «У mono бізнес не змінюватимуть тарифи на персональних зустрічах, не ставитимуть умови та не укладатимуть індивідуальні домовленості. Це банкінг для свідомого та прозорого бізнесу, який робить ставку на ефективність», – прокоментував запуск проєкту Гороховський.

Що таке mono бізнес 

• Повністю дистанційне відкриття рахунку. Носити папірці нікуди не потрібно.

• Безкоштовні платежі на рахунки будь-яких банків і єдиний тариф 1000 грн на місяць. 

• 12% (залежить від облікової ставки НБУ) річних на залишок коштів від 100 000 грн протягом дня. 

• Єдиний застосунок mono, в якому і особиста картка, і бізнес, а також простий веб-кабінет.

• Прозорий фінансовий моніторинг.

• Гра «Косинка» для бухгалтерів.

Контекст

30 травня про запуск проєкту повідомив під час конференції Forbes «Гроші для перемоги» Сергій Тігіпко. Співзасновник mono Олег Гороховський, який без деталей анонсував подібну розробку в інтервʼю Forbes наприкінці 2023 року, підтвердив плани запуску.

Досі monobank концентрувався на обслуговуванні фізосіб і фізосіб-підприємців (ФОП). Проєкт має 8,4 млн роздрібних клієнтів та, за словами Тігіпка, близько 250 000 ФОП. «Уже нині понад 30% приватних підприємців працюють через додаток mono, – сказав він зі сцени конференції Forbes. – Зараз ми трохи піднімемо планку і підемо у бік корпоративних клієнтів. Думаю, це буде прорив».

Як працюватиме новий продукт від mono та чи дійсно це потрібно підприємцям, читайте в матеріалі Forbes Ukraine.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд