Категорія
Новини
Дата

Проєкт пошуку домівки безпритульним тваринам з України запрацював у країнах ЄС. 40 тварин уже знайшли нових власників

Український проєкт Adopt pets of Ukraine, який допомагає тваринам знаходити нових власників під час війни, запрацював у країнах ЄС. Уже вдалося знайти нову домівку 40 тваринам і не тільки в Україні.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • У рамках проєкту, який запустила компанія Kormotech спільно з комунікаційною агенцією Postmen, кожна тварина отримує власний онлайн-профіль у соцмережах – анкету з фото, де вона «особисто» розповідає про себе.
  • Анкети тварин від притулків, волонтерів та небайдужих людей розміщуються в соцмережах проєкту на сторінках Facebook, Instagram та TikTok.
  • Перед передачею тварин до нової родини майбутні pet parents проходять перевірку: невелике анкетування та інтерв’ю – ініціатори проєкту мають впевнитися, що віддають вихованців у надійні руки. Найближчим часом профілі всіх тварин зберуть на масштабній вебплатформі, обіцяють ініціатори проєкту. 
  • За перший місяць роботи проєкту вдалося допомогти знайти нову домівку 40 тваринам, які залишилися без господарів через війну. І не тільки в Україні, а й в Чехії та Німеччині.

Контекст

До початку повномасштабної війни в Україні працювало близько 250 притулків, в яких утримувалось понад 100 000 тварин. Сьогодні кількість чотирилапих, які шукають нову родину, зросла – багато господарів виїхали за кордон або загинули. Щоб якомога швидше допомогти котам і собакам знайти нові родини, команда проєкту вирішила показувати їх перш за все як особистостей.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні