Категорія
Новини
Дата

Путін намагатиметься залякати Камалу Гарріс – аналітик американського Foreign Policy Research Institute

1 хв читання

Камала Гарріс, потенційна кандидатка у президенти США від Демократичної партії /Getty Images

Камала Гарріс, потенційна кандидатка у президенти США від Демократичної партії Фото Getty Images

Російський диктатор Володимир Путін залякуватиме Камалу Гарріс, якщо та стане президенткою США. Про це в інтерв’ю Forbes Ukraine сказав Роберт Гемілтон, директор Євразійської програми у Foreign Policy Research Institute, полковник армії США у відставці, який протягом 30 років працював офіцером з питань Євразії.

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Цитати

  • Forbes Ukraine запитав, чи погоджується Гемілтон з прогнозом історика Тімоті Снайдера, що Путін нібито побоюватиметься Камали Гарріс. «Путін намагатиметься залякати Гарріс. Як він робив з Ангелою Меркель, коли лишив її наодинці з собакою, бо знав, що вона їх не любить», – відповів аналітик.
  • Путін і Гарріс навряд чи зустрінуться, поки триває агресія Росії проти України, додав Гемілтон. Але Путін – задирака і намагатиметься залякати Гарріс риторикою та погрозою.
  • Але аналітик вважає, що Путіну це вдасться. «Можливо, він побоюватиметься, що Гарріс молодша за Байдена та здатна на активніше й наполегливіше президентство», – розкрив він свою думку.

Контекст

Чинний президент-демократ Джо Байден знявся з президентських перегонів та підтримав Камалу Гарріс як свою наступницю. Вона практично гарантувала собі номінацію від Демократичної партії, а остаточне затвердження як кандидатки має відбутися на з’їзді партії 19-22 вересня в Чикаго.

Цього тижня Гарріс обрала губернатора Міннесоти Тіма Волза своїм кандидатом у віцепрезиденти. Обидва висловлювались за підтримку України. Пара Гарріс–Волз протистоятимуть на виборах 5 листопада парі Трамп–Венс, в якій перший обіцяє швидко завершити російсько-українську війну, а другий неодноразово висловлювався проти підтримки України.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд