Категорія
Новини
Дата

Російська авіація вдарила по заводу Knauf на Донеччині – голова ОВА

Російська авіація 17 травня атакувала обʼєкти підприємства «Knauf Україна» в Донецькій області, повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Facebook. За його словами, жертв немає.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • «Важливе для області підприємство «Knauf Україна» було атаковане сьогодні російською авіацією», – повідомив напередодні Кириленко. 
  • Від ударів постраждали приміщення підприємства, зайнялася пожежа. Рятувальники ДСНС намагаються її приборкати. Під час авіаудару ніхто не постраждав, написав він.
  • Окупанти навмисне руйнують промисловість Донеччини, намагаючись знищити те, що відбудовувалося роками й десятиліттями, додав голова ОВА.
  • Мешканці прилеглих населених пунктів, зокрема Бахмута та Соледару, повідомляли в соцмережах про густий чорний дим над заводом. 
Російська авіація вдарила по заводу Knauf на Донеччині – голова ОВА /Фото 1

Фото: Facebook Павла Кириленка

Контекст

Завод Knauf з виробництва будівельних сумішей називали одним із найкращих проєктів із залучення іноземних інвестицій у Донецьку область.

У 2006–2008 роках Knauf запустив на «КНАУФ Гіпс Донбас» виробництво сухих гіпсових сумішей, гіпсокартонних та гіпсових пазогребеневих плит.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні