Категорія
Новини
Дата

СБУ: Російські окупанти готують фейк, що українське керівництво та уряд здали країну

Російська пропаганда підготувала фейк, щоб дезорієнтувати українців ніби керівництво країни здали Україну, повідомляє СБУ

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

  • Будьте готовими до чергового фейку, до якого спробують вдатися російські окупанти. А саме: що нібито українське керівництво та уряд здали країну. Цю дезінформацію можуть тиражувати через усі можливі канали. Але знайте – це фейк, пише СБУ.
  • Його мета – дезорієнтувати, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі.
  • Проте навіть у випадку зникнення зв’язку та можливості перевірити, чи достовірні ці дані, будьте впевнені: капітуляція та здача інтересів України – неможливі! Керівництво держави разом з народом протидіє російським військам і робить усе можливе для звільнення українських територій від окупантів.
  • Всі органи влади, війська, силові та правоохоронні органи стоятимуть до перемоги!Слава Україні!

1 березня близько 17:00 російські війська обстріляли телевежу в Києві. Найближчим часом буде включено резервне мовлення частини каналів, повідомляє МВС. Дивитися українське телебачення можна на регіональних Мультиплекс МХ-5. Скористайтеся пошуком каналів на своєму телевізорі, щоб отримати доступ до регіональних каналів.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні