Категорія
Новини
Дата

Співвласник La Famiglia Михайло Бейлін викупив ресторан Alaska у центрі Києва. Заклад перезапустили під брендом La Maison

Ресторан La Maison /з офіційного сайту

Ресторан La Maison Фото з офіційного сайту

На місці колишнього ресторану Alaska у центрі Києва відкрився новий заклад La Maison. Він став частиною групи La Famiglia Михайла Бейліна, йдеться на офіційному сайті мережі.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти 

  • 20 березня на вул. Січових Стрільців, 20 в столиці замість Alaska почав роботу ресторан паназійській та середземноморській кухні La Maison. Заклад увійшов у ресторанну групу La Famiglia, про що свідчить інформація на сайті компанії.
  • Ресторан має два поверхи та бар з панорамними вікнами, виконаними у стилі французького неокласичного інтерʼєру. В компанії La Famiglia повідомили Forbes, що зможуть детальніше розповісти про заклад за місяць. 
  • Інвестиції в таких преміальний ресторан можуть складати близько $2000 за 1 кв. м, каже засновниця компанії «Ресторанний консалтинг» Ольга Насонова. При загальній площі 1200 кв. м, яку мала Alaska, сума інвестицій у La Maison може складати $2,4 млн підрахував Forbes.

Контекст

Ресторан Alaska працював з 2017 рок та спеціалізувався на авторській європейській кухні з акцентом на морепродуктах. Заклад входив до активів бізнесмена Олександра Спектора, співвласника ТРЦ Blockbuster Mall і БЦ Senator. Виручка закладу у 2023 році склала 9,4 млн грн, свідчать дані YouControl.

До групи ресторанів мережі La Famiglia входять 12 закладів, зокрема, італійські Vino e Cucina, Vero Vero, «Кувшин», «Хуторець на Дніпрі», Piccolino та інші, розташовані у Києві та Київській області. Також в компанію входить частка столичного Kyiv Food Market та агенція з виїзного обслуговування La Famiglia Catering. Компанія працює з 2012 року.

У 2021 році в інтервʼю Liga.net Михайло Бейлін розповідав, що крім нього, керуючими партнерами La Famiglia також є Дмитро Галбмілліон і Світлана Міронова.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні