Категорія
Новини
Дата

UBC Group планує цьогоріч збільшити присутність за кордоном на 30% – Гуменний

Український виробник холодильного обладнання UBC Group планує цьогоріч збільшити присутність у Західній Європі і Північній Африці на 30%, розповів власник бізнесу Ігор Гуменний на Саміті експортерів Forbes Ukraine.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Я думаю, що цьогоріч ми збільшимо нашу присутність у Західній Європі і Північній Африці на 30%», – зазначив Гуменний.
  • З початком повномасштабної війни Росії проти України UBC Group втратила можливості працювати на Сході, тому компанія переорієнтовується на Західну Європу й Північну Африку, пояснив власник бізнесу.
  • «Ми будемо відкривати офіс у Дубаї, адже це центр африканської торгівлі», – сказав Гуменний. Менеджери UBC Group, які раніше працювали у Білорусі й Росії, вже переїхали в Америку, Канаду, Грузію, Азербайджан, додав він.

Контекст

UBC Group – українська експортна компанія, яка виробляє холодильне обладнання. Її клієнти – транснаціональні компанії: Pepsi, Heineken, Carlsberg, Nestlé, перерахував Гуменний.

2022 рік став найбільшою кризою для UBC Group. Компанія втратила два заводи, у грошах Гуменний оцінює падіння бізнесу на 40% порівняно із 2020 і 2021 роками.

Матеріали по темі

Саміт експортерів відбувся 16 березня 2023 року за підтримки генеральних партнерів: Payoneer, ТПП України, Meest, «Метінвест». Партнерами експозони виступили: «Нова пошта», група компаній «Прометей», ТМ Casillero del Diablo.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні