Категорія
Новини
Дата

Uklon запустив новий клас авто «Експрес». Він може рухатися смугами громадського транспорту

Український онлайн-сервіс виклику авто Uklon запустив новий клас «Експрес», ці автівки мають право їздити по смузі для маршрутних транспортних засобів, йдеться у пресрелізі. Послуга дозволить пасажирам не стояти в заторах у загальному потоці руху.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • В Uklon повідомили, що водії класу «Експрес» мають ліцензії на внутрішні перевезення пасажирів на таксі, що дозволяє їм законно здійснювати рух смугами громадського транспорту.
  • Поки що замовити такий клас таксі можна лише в Києві, надалі планується розширення географії. 
  • Наразі у столиці доступно понад 450 автомобілів класу «Експрес». 
  • Згідно із повідомленням компанії, середня ціна поїздки у Києві таким класом таксі трохи вище середньої вартості поїздки класом «Комфорт».

Контекст

Uklon – українська продуктова ІТ-компанія, розробник однойменного онлайн-сервісу виклику авто. За 13 років роботи Uklon розширив географічне охоплення в Україні до 27 міст, а мобільний застосунок Uklon завантажили понад 12 млн разів. У 2021 році Uklon був у тридцядці найуспішніших технокомпаній з оцінкою $50–100 млн, за версією Forbes. 

Uklon не розкриває абсолютних цифр виторгу. Українська юрособа ТОВ «Уклон Україна» у 2022-му отримала 676,5 млн грн виторгу, свідчать дані YouControl. Це втричі більше, ніж роком раніше.

Uklon планує невдовзі запустити в Україні сервіс доставки їжі з ресторанів і веде переговори щодо партнерства з мережею ресторанів фастфуду KFC. Про це йдеться в матеріалі Forbes.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні