Категорія
Новини
Дата

Uklon планує запустити доставку з популярної мережі ресторанів фастфуду

Компанія Uklon, яка планує невдовзі запустити в Україні сервіс доставки їжі з ресторанів, веде переговори щодо партнерства з мережею ресторанів фастфуду KFC. Про це йдеться в матеріалі Forbes.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти 

  • «KFC в Україні веде переговори з Uklon щодо майбутнього партнерства», – йдеться у відповіді пресслужби на запит Forbes. 
  • Мережа розглядає Uklon як нового можливого агрегатора. Наразі Uklon проходить акредитацію у Yum! Brands – материнській компанії KFC. 
  • Мережа KFC в Україні налічує 56 ресторанів, з них 27 – у Києві та області. 

Контекст 

Український сервіс таксі Uklon готується запустити доставку їжі з ресторанів. Про плани виходу на ринок доставки у серпні цього року в інтерв’ю Forbes казав новий СЕО компанії Сергій Гришков. 

Лідери українського ринку доставки їжі з ресторанів – іспанський Glovo та естонський Bolt Food. Найбільше замовлень для естонського сервісу доставки генерує мережа ресторанів фастфуду McDonald’s.

Мережа ресторанів KFC працює на українському ринку понад 10 років. Перший ресторан мережі відкрили в київському ТРЦ Ocean Plaza в грудні 2012 року.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні