Категорія
Новини
Дата

Revolut та Grammarly потрапили у топ-100 найвпливовіших компаній світу за версією Time

1 хв читання

Компанія Grammarly та фінтех стартап Revolut з українськими засновниками потрапили до сотні найвпливовіших бізнесів світу за версією журналу Time.

Ключові факти:

  • Компанія Grammarly увійшла в категорію «Інноватори» за створення сервісу на основі штучного інтелекту, який допомагає грамотно писати, а також покращує якість онлайн-листів. Понад 30 млн людей щодня використовують Grammarly, пише Time.
  • Платіжний сервіс #Revolut, заснований росіянином Миколою Сторонським і українцем Владом Яценком, увійшов у категорію «Лідери». Увагу Time привернуло те, що під час війни в Україні Revolut став доступним для українців в ЄС.

Контекст:

Grammarly – це найдорожчий стартап України, який коштує $13 млрд. У компанії три фаундера з України: Максим Литвин, Олексій Шевченко та Дмитро Лідер. Свій бізнес вони запустили в 2009 році в Києві.

Revolut – найбільший британський фінтех стартап вартістю $33 млрд. У компанії, проте, є багато проблем, пише Time. Багато співробітників ідуть з роботи через жорстку корпоративну культуру, а фінансові показники компанії залишаються мінусовими.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні