Категорія
Новини
Дата

Внаслідок обстрілів Міжнародного миротворчого центру на Львівщині 35 людей загинули, 134 – поранені (оновлено)

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Внаслідок ранкових обстрілів ворогом Міжнародного миротворчого центру на Львівщині 35 людей загинули, 134 – отримали поранення. Про це повідомив голова Львівскої обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Ключові факти

  • В результаті обстрілу Міжнародного центру миротворчості та безпеки 35 осіб загинули, ще 134 з різним ступенем ураження перебувають у шпиталі, повідомив Козицький.
  • На 12:00 майже всі пожежі на території центру ліквідовані, фахівці дообстежують територію, розібрали велику частину завалів.
  • Авіаудар здійснили з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли з саратовського аеропорту.
  • Загалом окупанти випустили більше 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони, частину ракет ЗСУ збили в повітрі.

Контекст

Окупанти продовжують наносити авіаудари по обʼєктах стратегічної інфраструктури України. Вночі 13 березня ворог атакував Львівщину: окупанти випустили ракети по Міжнародному центру миротворчості та безпеки (Яворівському військовому полігону) у селі Старичі, за 30 км від кордону з Польщею. Ворог також втретє з початку війни завдав удару по аеропорту Івано-Франківська. В результаті авіаудару інфраструктура аеропорта майже повністю знищена, заявив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків у Facebook.

12 березня ворог завдав удару по аеродрому у Василькові. У результаті авіаудару сталася пожежа на складі з боєприпасами.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні