Категорія
Новини
Дата

Xbox офіційно запрацює в Україні. У консолях зʼявиться українська мова

Ігровий підрозділ компанії Microsoft – Xbox – офіційно запуститься в Україні. Про таку домовленість після зустрічі в Давосі з президентом Microsoft Бредом Смітом повідомив міністр цифрової інформації Михайло Федоров. 

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Команда Microsoft планує допомогти цифровій індустрії Україні під час відбудови, написав у телеграм Федоров. Зокрема, уряд України співпрацюватиме з Microsoft щодо документування воєнних злочинів РФ. 
  • Крім того, Xbox офіційно запуститься в Україні, сказав міністр. «Нарешті в нас з'являться українські акаунти, а в консолей – українська мова», – написав Федоров.

Контекст

Федоров зазначив, що Microsoft активно підтримує Україну під час війни. Компанія однією з перших на початку березня призупинила всі нові продажі продуктів і послуг у РФ та надала безоплатні хмарні сервіси для України до кінця 2022 року.

Загалом у Microsoft підрахували, що своїми ініціативами надали Україні цифрової підтримки на $242 млн. Сюди входять фінансові гранти, промокампанії, безоплатний доступ до продуктів та сервісів компанії, обладнання.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні