Категорія
Новини
Дата

Японська судноплавна компанія ONE разом із Sony розробляє «розумні» контейнери

Японська контейнерна судноплавна компанія Ocean Network Express (ONE) і технологічна Sony Network Communications Europe працюватимуть над розробкою інтелектуального рішення для створення «розумних» контейнерів. Про це йдеться в повідомленні на сайті ONE.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Технологію планують використовувати для відстеження контейнерів у ланцюжку постачань, щоб отримати більше інформації про контейнерний парк ONE. 
  • У компанії зазначають, що отримані дані дають змогу краще бачити рух контейнерів, швидше приймати рішення та більш ефективно використовувати контейнери.
  • Клієнти отримають доступ до оперативних оновлень протягом усього шляху контейнера, зазначають у ONE. 
  • «Разом із Sony ми створюємо майбутнє контейнерних перевезень. Це майбутнє, у якому ми маємо доступ до інформації, необхідної для того, щоб запропонувати нашим клієнтам вищу якість послуг і створити новий стандарт досконалості процесів», – заявив керуючий директор ONE з продуктів і мережі Хірокі Цуджі.

Контекст

Японська ONE (Ocean Network Express) спеціалізується на морських контейнерних перевезеннях. Компанія заснована у 2017 році шляхом обʼєднання трьох провідних японських компаній з морських перевезень: Mitsui O.S.K. Lines (MOL), Nippon Yusen Kaisha (NYK) та Kawasaki Kisen Kaisha (K Line).

Крім транспортування вантажів, компанія ONE також пропонує своїм клієнтам послуги, повʼязані зі зберіганням і логістикою, а також розвиває інноваційні рішення, щоб поліпшити якість послуг та зменшити вплив на навколишнє середовище.

Наразі флот компанії налічує понад 200 суден. У складі флоту компанії є судна різних типів і розмірів, включаючи контейнеровози, судна для перевезення автомобілів і різноманітні спеціалізовані судна.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні