Категорія
Новини
Дата

Заснований росіянами букмекер 1xBet отримав ліцензію на роботу в Україні

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) видала ліцензії на провадження букмекерської діяльності та на організацію азартних ігор в казино ТОВ «Твоя беттінгова компанія» (ТБК). Компанія планує вести діяльність під брендом «1XBET» на сайті «1xbet.ua».

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • ТБК подала заяву на отримання ліцензій 22 березня, 30 березня регулятор прийняв рішення про її видачу.
  • Компанія ТБК зі статутним капіталом 30 млн грн зареєстрована у червні 2021 року. Засновник – Сергій Цибін, директор – Олександр Родін.
  • Торгові марки «1XBET» були видані у 2015 році за заявою компанії «1ІксКорп Ен.Ві», зареєстрованої на острові Кюрасао, а власником реєстрації вказана кіпрська «Навасард Лтд». Власниками компанії є троє росіян – Роман Семіохін, Сергій Каршков і Дмитро Казорін, які отримали «золоті паспорти» на Кіпрі і живуть у цій країні. 

Контекст

Напередодні КРАІЛ оголосила про відновлення видачі ліцензій та дозволів після того, як призупинила її від початку введення воєнного стану.

Букмекерська компанія 1ХBet офіційно заборонена в РФ, а проти її власників відкрито кримінальну справу. Крім РФ діяльність компанії заборонено у Нідерландах, Бельгії, Великій Британії та низці інших країн. Семіохін розповідав, що отримані від бізнесу гроші інвестував у нерухомість та бізнес-проєкти в РФ.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні