Категорія
Новини
Дата

Заснований росіянами букмекер 1xBet отримав ліцензію на роботу в Україні

Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей (КРАІЛ) видала ліцензії на провадження букмекерської діяльності та на організацію азартних ігор в казино ТОВ «Твоя беттінгова компанія» (ТБК). Компанія планує вести діяльність під брендом «1XBET» на сайті «1xbet.ua».

Що допомагає українському бізнесу відштовхнутися від дна? 22 березня на «Саміті експортерів» від Forbes топкомпанії поділяться інструментами та прогнозами з розвитку експорту. Спікери з «Метінвест», Kernel, Nemiroff, «Біосфери» та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • ТБК подала заяву на отримання ліцензій 22 березня, 30 березня регулятор прийняв рішення про її видачу.
  • Компанія ТБК зі статутним капіталом 30 млн грн зареєстрована у червні 2021 року. Засновник – Сергій Цибін, директор – Олександр Родін.
  • Торгові марки «1XBET» були видані у 2015 році за заявою компанії «1ІксКорп Ен.Ві», зареєстрованої на острові Кюрасао, а власником реєстрації вказана кіпрська «Навасард Лтд». Власниками компанії є троє росіян – Роман Семіохін, Сергій Каршков і Дмитро Казорін, які отримали «золоті паспорти» на Кіпрі і живуть у цій країні. 

Контекст

Напередодні КРАІЛ оголосила про відновлення видачі ліцензій та дозволів після того, як призупинила її від початку введення воєнного стану.

Букмекерська компанія 1ХBet офіційно заборонена в РФ, а проти її власників відкрито кримінальну справу. Крім РФ діяльність компанії заборонено у Нідерландах, Бельгії, Великій Британії та низці інших країн. Семіохін розповідав, що отримані від бізнесу гроші інвестував у нерухомість та бізнес-проєкти в РФ.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні