Категорія
Новини
Дата

Зірки Голлівуду підтримали Україну та зібрали $80 000 для United24 та Cash for Refugees

2 хв читання

У Нью-Йорку відбулася премія TOP USA Awards та презентація книги «Топ 100 американських підприємців українського походження» в приміщенні готелю Чіпріані на Манхеттені. На цій події також зібрали кошти для United24 та Cash for Refugees, повідомили організатори заходу.

Ключові факти

  • Подія розпочалася з моменту тиші на знак памʼяті загиблим в Одесі та всім жертвам війни, яку Росія веде проти України. 
  • На сцені в підтримку України виступила голлівудська акторка Мелора Хардін, відома за роль у серіалі «Офіс».
  • «Ваш дух і цілеспрямованість надихають усіх нас. Ваші історії успіху служать маяками надії, нагадуючи про неймовірний потенціал, який міститься в кожному з нас. Будь ласка, залишайтеся сильними, продовжуйте свою боротьбу та зберігайте мужній дух. Разом, пліч-о-пліч, ми переможемо в цій боротьбі!» – сказала Мелора.
  • Наташа Хенстридж – відома голлівудська акторка, яка зіграла у «9 ярдах» – поділилася своїми спостереженнями про силу та непохитність українського народу, обіцяючи зробити все можливе, щоб привернути увагу американського суспільства до війни.
  • Як заявили організатори, метою цієї події було продемонструвати, що українці – це сильний та впливовий народ, що здатен досягати успіхів у будь-яких сферах життя. «Українці створюють дивовижні продукти та впливають на життя всього світу, включаючи Америку», – зазначили Діана Гетун та Тарас Лавровський, співзасновники TOP USA Awards. «Ми віримо, що це все завдяки українській крові, що тече в наших жилах».
  • Кріс Браунінг, зірковий актор з серіалу «Рей Донован», розповів зі сцени про свій досвід життя в Криму в 90-ті роки, де знімав фільм, і зазначив, що це був найкращий період його життя. Він мріє повернутися туди разом зі своїми дітьми, але лише за умови, що Крим залишиться у складі України.
  • Окрім вшанування успішних українських бізнесменів, ця подія також була приводом зібрати кошти для United24 та Cash for Refugees.
  • Амбасадорка United24 Іванна Сахно представила благодійний аукціон і запевнила, що кожен долар буде витрачено на реконструкцію Михайла-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області.
  • Фонд Cash for Refugees планує використати зібрані кошти для підтримки мешканців сіл Запорізької та Херсоньскої областей, які знаходяться біля фронту.
  • Найбільшої підтримки івенту надав Vovk Foundation. На аукціоні було розіграно футболку з підписом колишнього нападника Тоттенхема та нинішнього головного тренера збірної України Сергія Реброва, а також вишивану весільну сорочку ХХ сторіччя Вінницької області, балетну пачку від Катерини Кухар, видатної солістки Національної опери України, та шеврон Сергія Позняка, молодшого сержанта Національної гвардії батальйону оперативного призначення імені генерала Кульчицького. Загалом було зібрано $80 000.
Зірки Голлівуду підтримали Україну та зібрали $80 000 для United24 та Cash for Refugees /Фото 1

Мелора Хардін

надано TOP USA Awards

Наташа Хенстридж Фото надано TOP USA Awards

надано TOP USA Awards

Іванна Сахно Фото надано TOP USA Awards

надано TOP USA Awards

Катерина Осадча та Юрій Горбунов Фото надано TOP USA Awards

надано TOP USA Awards

Євген Клопотенко Фото надано TOP USA Awards

надано TOP USA Awards

Тарас Лавровський Фото надано TOP USA Awards

Попередній слайд
Наступний слайд
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні