MSC контейнерні перевезення /Getty Images
Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Із третьої спроби. Контейнеровоз світового гіганта MSC вперше з лютого 2022 року зайде в порт Одеси. Чому важливу для бізнесу подію вже двічі переносили

4 хв читання

Контейнеровоз світового гіганта MSC 6 липня вперше з лютого 2022 року зайде в порт Одеси. Чому досі не виходило? Фото Getty Images

Світовий лідер контейнерних перевезень компанія MSC готує перший із початку повномасштабного вторгнення рейс в Україну. Дві попередні спроби зайти в порт Одеси судна MSC Levante F були перенесені. Нову спробу заплановано на 6 липня. Що досі стояло на заваді?

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

«Втратили майже місяць», – скаржиться власник черкаської «Біохімекспорт» Амазасп Хачатрян. Його компанія експортує жирні кислоти рослинних олій, з яких виробляють комбікорм. У середині червня 200 т вантажу його компанії мали покинути порт Одеси першим рейсом із лютого 2022 року одного зі світових лідерів контейнерних перевезень – Mediterranean Shipping Company (MSC). 

Контейнери – найефективніший логістичний маршрут для перевезення продукції з доданою вартістю. Зараз більшість таких товарів завозять автотранспортом після того, як їх доставили контейнерами в порти Польщі чи Румунії, казав в інтерв’ю Forbes на початку червня заступник міністра економіки України, торговий представник України Тарас Качка. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд