Категорія
Компанії
Дата

«Усі пройшли поліграф, першим був я». CEO АНЦ про антикрихкість компанії, купівлю 43 аптек «Не хворій» та рецепт лідерства на ринку. Інтервʼю

Микола Щербина, генеральний директор АНЦ /Надано пресслужбою «АНЦ»

Микола Щербина, генеральний директор АНЦ Фото Надано пресслужбою «АНЦ»

У 2023 році АНЦ поставила абсолютний рекорд серед аптечних мереж України – її річний виторг склав 25,8 млрд грн. Проте в одному компанія поступається конкурентам – уже три роки лідерами за кількістю аптек є мережі «Подорожник» та «9-1-1». Це не завадило АНЦ залишитися лідером за виторгом. Як їй це вдається?  

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

У портфелі компанії «Аптека-Магнолія», яка 14 років розвиває бренд «АНЦ», також мережі «Копійка», «ШАР@», «Медпрепарати», «Фармакопейка», а з початку 2024 року – аптеки «Не хворій». 

Власники компанії – бізнесмени із Запоріжжя Констянтин Пучин, Андрій Ахтирський та Артур Кадушкін. Очолює компанію Микола Щербина. Протягом семи років топменеджер працював на ключових позиціях ПриватБанку – спочатку був директором напрямку управлінських технологій стратегічного менеджменту, а потім директором із маркетингу. Ще два роки – директором зі стратегії і розвитку мереж EVA і Varus, поки не перейшов на позицію CEO АНЦ.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні