Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

«Усі пройшли поліграф, першим був я». CEO АНЦ про антикрихкість компанії, купівлю 43 аптек «Не хворій» та рецепт лідерства на ринку. Інтервʼю

9 хв читання

Микола Щербина, генеральний директор АНЦ /Надано пресслужбою «АНЦ»

Микола Щербина, генеральний директор АНЦ Фото Надано пресслужбою «АНЦ»

У 2023 році АНЦ поставила абсолютний рекорд серед аптечних мереж України – її річний виторг склав 25,8 млрд грн. Проте в одному компанія поступається конкурентам – уже три роки лідерами за кількістю аптек є мережі «Подорожник» та «9-1-1». Це не завадило АНЦ залишитися лідером за виторгом. Як їй це вдається?  

У портфелі компанії «Аптека-Магнолія», яка 14 років розвиває бренд «АНЦ», також мережі «Копійка», «ШАР@», «Медпрепарати», «Фармакопейка», а з початку 2024 року – аптеки «Не хворій». 

Власники компанії – бізнесмени із Запоріжжя Констянтин Пучин, Андрій Ахтирський та Артур Кадушкін. Очолює компанію Микола Щербина. Протягом семи років топменеджер працював на ключових позиціях ПриватБанку – спочатку був директором напрямку управлінських технологій стратегічного менеджменту, а потім директором із маркетингу. Ще два роки – директором зі стратегії і розвитку мереж EVA і Varus, поки не перейшов на позицію CEO АНЦ.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні