Сергій Будкін /з особистого архіву
Категорія
Компанії
Дата

Фондовий ринок з Притулою та Фонд держмайна як інвестбанк. Як залучити приватні інвестиції в Україну під час війни. Пʼять ідей інвестбанкіра Сергія Будкіна

Сергій Будкін Фото з особистого архіву

Хто готовий інвестувати в Україну під час війни, як управляти російськими активами і чому не варто боятися судових позовів від росіян? Як реформувати Фонд державного майна та чи варто знову думати про те, щоб створити фондовий ринок? Практичні поради для залучення інвестицій в Україну дає гість YouTube-проєкту Forbes «Business Breakfast з Володимиром Федоріним» – засновник інвестиційної компанії FinPoint Сергій Будкін.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Сергій Будкін, 57, займається залученням інвестицій в Україну майже 30 років. Його компанія FinPoint свого часу укладала рекордні на українському ринку M&A-угоди (найвідоміша – продаж банку «Аваль» австрійській Raiffeisen за $1 млрд у 2006-му). Але привабити іноземних інвесторів зараз – надскладне завдання навіть для досвідчених інвестбанкірів, визнає Будкін.

Як Україні правильно працювати над відновленням інвестклімату?

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні