Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

Доларовий мільйонер та власник автопарку на $3,5 млн. Засновник Traffic Devils Слобоженко заробив гроші на арбітражі трафіку. Як влаштований його бізнес і чому він зацікавив правоохоронців

5 хв читання

Traffic Devils Слобоженка, арбітраж трафіку /колаж Анастасія Решетнік

Олександр Слобоженко придбав суперкар McLaren720S Spider, який коштує близько $300 000 Фото колаж Анастасія Решетнік

Засновник компанії Traffic Devils Олександр Слобоженко роками випромінював успіх, постив у Instagram дорогі авто й хвалився заробітками. Хвилю позитиву перервало розслідування «Української правди». Як виявилось, ще до цього підприємцем зацікавились БЕБ та Нацполіція. 16 серпня 2024-го БЕБ повідомила Слобоженку про підозру в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах – 213 млн грн. Правооохоронці арештували вісім транспортних засобів, серед яких елітні супер/спорт кари, квартири та нерухомість у столиці засновника Traffic Devils. Як він привернув до себе увагу БЕБ? (Оновлено 16.08.2024-го).

«В автопарку 18+ тачок, із них – три Lamborghini. Кнопки «бабло» не існує. Все – через системну титанічну працю», – хвалився засновник арбітражної компанії Traffic Devils Олександр Слобоженко в Instagram 12 квітня.

Через три дні «успішний успіх» 25-річного підприємця підкосило розслідування «Української правди» про те, як він та його друзі розважаються за кордоном під час мобілізації

Увагу на Слобоженка звернули й правоохоронці. Через несплату податків Нацполіція та Бюро економічної безпеки (БЕБ) відкривали справи у 2020-му та 2023-му. Тепер може зʼявитися новий епізод: арбітражника підозрюють у кардингу – здійсненні операції з використанням платіжної картки без участі її власника, кажуть Forbes два співрозмовники в правоохоронних органах на умовах анонімності через таємницю слідства.   

Що це за справа та чи існує все ж кнопка «бабло»? 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд