Навіщо GoIT заходить на поле вищої освіти /Ілюстрація Forbes Ukraine
Категорія
Інновації
Дата

Forbes Digital

«Залишається дитячий садочок і коледж». Школа програмування GoIT запускає бакалаврат для інженерів вартістю 56 000 грн в рік. Навіщо це компанії, яка заробляє на освіті для світчерів

3 хв читання

Школа GoIT разом з аутсорс-гігантом EPAM запускають бакалаврат для розробників Фото Ілюстрація Forbes Ukraine

Школа програмування GoIT разом з IT-гігантом EPAM запускає бакалаврат за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення». Навіщо приватні гравці йдуть на поле, де домінує держава? 

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Українська освітня платформа GoIT, яка у 2023-му залучила $10-15 млн інвестицій від фонду Horizon Capital, та IT-гігант EPAM запустити бакалаврську програму за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення». Спеціальність вибрали через її велику популярність, каже СЕО GoIT Антон Чорний. У 2023-му вона потрапила до топ-10 найпопулярніших серед абітурієнтів, за даними Мініосвіти. 

Це не перший захід онлайн-школи програмування GoIT на поле вищої освіти. У квітні 2023-го GoIT Neoversity – частина групи компаній GoIT, орієнтована на вищу освіту – запустила магістерські програми за аналогічною спеціальністю. Випускники отримують диплом європейського зразка, який визнається в 60-ти країнах. Зараз на магістратурі GoIT навчається понад 900 студентів. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд