Як правильно розвивати навички і таланти /Forbes
Категорія
Лідерство
Дата

Forbes Digital

Детальний (і дуже корисний) гід із навчання та розвитку талантів. Девʼять порад від спеціалістів, що допомагають учитися співробітникам МХП, SoftServe, ОККО, EPAM та «Фармак»

6 хв читання

Як правильно розвивати власні навички і таланти? Forbes Ukraine зібрав поради спеціалісток із розвитку талантів у компаніях МХП, SoftServe, ОККО, EPAM та «Фармак». Фото Forbes

Розвивати варто водночас і сильні, і слабкі сторони. Щоб звикнути навчатися регулярно, спочатку вистачить пʼяти хвилин на день. Вебінари, курси і теорія – лише 10% успіху у розвитку таланту. Forbes Ukraine зібрав найкращі поради спеціалісток із розвитку талантів великих українських компаній, що допоможуть побудувати власний план навчання.

24 лютого 2022-го в IT-компанії EPAM було призначено одну з підсумкових сертифікацій за навчальною програмою Masterʼs. Двогодинний іспит складався зі 100 запитань і вирішував, із якою оцінкою 108 студентів закінчать девʼятимісячний курс.

У день сертифікації бізнес та карʼєрний коуч у EPAM Наталія Осташко отримала отримала від студентів багато повідомлень із питанням: «Коли ви відкриєте сертифікацію?»

Осташко працює в освіті для дорослих із 1998 року і бачить: зараз люди вчаться навіть краще, ніж раніше. Їхні мотиви? Розвиток хард-скілів і психологічна підтримка. «Щоранку ми прокидаємося у новому світі, – каже Осташко. – Коли знаєш, що в тебе є навчальна програма, яка триватиме кілька місяців, – це опора і стабільність».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні