Як правильно розвивати навички і таланти /Forbes
Категорія
Лідерство
Дата

Детальний (і дуже корисний) гід із навчання та розвитку талантів. Девʼять порад від спеціалістів, що допомагають учитися співробітникам МХП, SoftServe, ОККО, EPAM та «Фармак»

Як правильно розвивати власні навички і таланти? Forbes Ukraine зібрав поради спеціалісток із розвитку талантів у компаніях МХП, SoftServe, ОККО, EPAM та «Фармак». Фото Forbes

Розвивати варто водночас і сильні, і слабкі сторони. Щоб звикнути навчатися регулярно, спочатку вистачить пʼяти хвилин на день. Вебінари, курси і теорія – лише 10% успіху у розвитку таланту. Forbes Ukraine зібрав найкращі поради спеціалісток із розвитку талантів великих українських компаній, що допоможуть побудувати власний план навчання.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

24 лютого 2022-го в IT-компанії EPAM було призначено одну з підсумкових сертифікацій за навчальною програмою Masterʼs. Двогодинний іспит складався зі 100 запитань і вирішував, із якою оцінкою 108 студентів закінчать девʼятимісячний курс.

У день сертифікації бізнес та карʼєрний коуч у EPAM Наталія Осташко отримала отримала від студентів багато повідомлень із питанням: «Коли ви відкриєте сертифікацію?»

Осташко працює в освіті для дорослих із 1998 року і бачить: зараз люди вчаться навіть краще, ніж раніше. Їхні мотиви? Розвиток хард-скілів і психологічна підтримка. «Щоранку ми прокидаємося у новому світі, – каже Осташко. – Коли знаєш, що в тебе є навчальна програма, яка триватиме кілька місяців, – це опора і стабільність».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні