Категорія
Лідерство
Дата

Forbes Digital

Конкуренція стимулює продуктивність. Як українські компанії вчать персонал здоровому суперництву? Досвід Foxtrot, Appflame і Bickerstaff

4 хв читання

Конкуренція у команді /Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Олександрою Карасьовою

У більшості компаній співробітники змагаються за визнання, бонуси та підвищення, йдеться у статті Harvard Business Review. Фото Зображення згенеровано ШІ Midjourney в співавторстві з Олександрою Карасьовою

Навчіть свої команди конкурувати. Це зробить їх змотивованішими, більш продуктивними та креативними. Як інструмент конкуренції використовують українські компанії та як не дати здоровому суперництву перетворитись на токсичне?

Останні місяці року – найгарячіший період для всіх рітейлерів. Магазини побутової техніки Foxtrot – не виключення. Команди магазинів з усієї України змагаються за лідерство у рейтингу продавців. Цей внутрішній конкурс у компанії триває з листопада по січень. На кону – статус найкращого, премії та подарунки.

Конкуренція підтримує мотивацію серед персоналу, каже HR-директорка Foxtrot Тетяна Брюханова. У 2023-му у «змаганнях» брали участь усі продавці, відзнаки за перші місця в рейтингах отримали 13%. План продажів пріоритетних товарів виконали на 102%, каже Брюханова. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні