Категорія
Новини
Дата

Міжнародна агрокомпанія Delta Wilmar призупинила виробництво в Україні. Транспорт та матеріальні ресурси передали армії

Агрокомпанія «Дельта Вілмар Україна» тимчасово призупинила виробничу діяльність у зв’язку з воєнною агресією Російської Федерації проти України, йдеться в повідомленні корпорації Delta Wilmar.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

 Ключові факти

  • «Дельта Вілмар Україна» призупинила всі виробничі процеси, експорт та імпорт продукції та логістичну діяльність.
  • Компанія відвантажує сировину для підприємств хлібобулочної та молочної промисловості для недопущення дефіциту товарів першої необхідності в Україні.
  • Наявний транспорт, техніку та матеріальні ресурси компанія передала для потреб Збройних Сил України та Територіальної оборони Одеської області; на підтримку армії перераховано 10 млн грн.

Контекст

ТОВ «Дельта Вілмар Україна» входить до групи транснаціональної агропромислової корпорації Wilmar International, ринкова капіталізація якої на фондових ринках на сьогоднішній день становить близько $22 млрд.

До «Дельта Вілмар Україна» входять два заводи – один із переробки тропічних олій, інший – із переробки олійних культур. 24 травня 2019 року компанія завершила угоду з придбання ПрАТ «Чумак».

Президент Росії Володимир Путін 24 лютого розпочав війну проти України, називаючи це «спеціальною воєнною операцією» із захисту РФ від НАТО. Російські війська розпочали наземне, морське та повітряне вторгнення, обстрілюючи міста України. Весь світ намагається зупинити кровопролиття, а українська економіка вимушена працювати в жорстких умовах війни.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні