Категорія
Новини
Дата

Forbes «30 до 30» 2023: творці майбутнього. Номінування кандидатів

На другий рік повномасштабної війни Forbes Ukraine складає новий список майбутніх лідерів країни «30 до 30». Ви можете запропонувати кандидатів у список 2023 року.

Forbes «30 до 30» 2023: творці майбутнього. Номінування кандидатів /дизайн Олександр Скоріченко

дизайн Олександр Скоріченко

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Кого ми шукаємо? Підприємців, військових, волонтерів, громадських діячів, представників креативних індустрій, які встигли до 30 років досягти вагомих результатів, здивували Україну і світ, змінили правила гри у своїх індустріях, стали рольовою моделлю. 

Номінанти попередніх списків «30 до 30» зі сторінок Forbes: Михайло Федоров цифровізував Україну, і навіть війна його не зупинила; Олег Псюк з гурту Kalush виграв конкурс «Євробачення»; Анна Белеванцева з Esper Bioniсs запустила виробництво роботизованої біонічної руки. 

На жаль, є учасники, які віддали заради майбутнього незалежної України найдорожче – життя. 9 березня в бою проти російських загарбників загинув Дмитро Коцюбайло (Да Вінчі), учасник списку «30 до 30» 2022 року. 

Допоможіть Forbes Ukraine знайти гідних кандидатів для «30 до 30». Подати заявку можна за цим посиланням або у формі нижче.

Дедлайн – 14 липня.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні