Категорія
Новини
Дата

Lviv Croissants відкрили першу пекарню у Словаччині

1 хв читання

«Львівські круасани» /пресслужба Lviv Croissants

«Львівські круасани» тепер працюють у трьох країнах Фото пресслужба Lviv Croissants

Українська мережа Lviv Croissants відкрила заклад у столиці Словаччини Братиславі. Він став першим для мережі за межами України та Польщі, де у компанії понад 180 закладів, повідомляє пресслужба мережі ресторанів.

Команда Forbes відібрала 250 найбільш перспективних компаній. Хто потрапив у перелік NEXT 250? Дізнавайтесь у новому випуску Forbes Ukraine! Купуйте журнал вже зараз!

Ключові факти

  • Першим партнером Lviv Croissants у Словаччині став українець, який давно там проживає і має досвід керування ресторанами, розповіли у пресслужбі мережі.
  • Заклад розташований у центрі Братислави, на Площі Гвездослава, та має два зали на 56 посадкових місць і літній майданчик. Площа словацького Lviv Croissants – 151 кв. м.
  • «Круасани для закладу виготовляють у Львові, у Словаччині виробництво не відкривали», – зазначили у пресслужбі мережі. Проте в новому закладі з’явилися унікальні позиції, яких немає в Україні – ті, які більше відповідають смакам місцевого населення, уточнили в мережі.
  • Пошуком і навчанням персоналу також займався український офіс. І адміністратор, і лінійний персонал обов’язково приїжджають тренуватися на діючих локаціях у Польщі або в Україні, після чого процес навчання продовжується в новій пекарні.
  • Дизайн-проєкт Lviv Croissants у Братиславі розробляли українські архітектори, тому інтер’єр перегукується зі стилем усіх нових пекарень мережі: м’які меблі, великі дзеркала на стінах, живі рослини та стиль лофт.
«Львівські круасани»

Lviv Croissants у Словаччині

«Львівські круасани»

Lviv Croissants у Словаччині

«Львівські круасани»

Lviv Croissants у Словаччині

Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

Бренд Lviv Croissants вийшов на європейський ринок восени 2022 року. Перший заклад за межами України відкрився у польському місті Згожелець. Наразі в мережі 170 закладів по всій Україні, 11 у Польщі та один у Словаччині. 

За результатами 2023 року, Lviv Croissants – №1 у рейтингу Forbes за кількістю закладів в Україні. Перша пекарня «Львівських круасанів» відкрилася у 2015 році, коли Андрій Галицький орендував у центрі Львову приміщення площею 14 кв. м і відкрив там монопродуктовий заклад із круасанами.

Коли Галицький зрозумів, що модель Lviv Croissants працює, то покликав у бізнес брата і друзів – Євгена Галицького, Ореста й Руслана Печенків, Юрія Загроцького та Юрія Дземінського. У 2016 році підприємці відкрили 20 франчайзингових точок. Одна з причин успіху франшизи Lviv Croissants – вдалий момент на ринку та маркетингова складова, вважає Мирослава Козачук, власниця і CEO Franchise Group. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні