Категорія
Новини
Дата

McDonaldʼs призупинить роботу ресторанів в РФ з 14 березня. Російський офіс працюватиме й надалі

Попри заяви про тимчасове закриття, McDonaldʼs зупинить роботу своїх ресторанів з 14 березня, повідомляє російський Інтерфакс. Компанія виплачуватиме зарплати і зобовʼязання на загальну суму до $50 млн щомісячно.

🎂 День народження у нас — подарунки вам. Forbes Ukraine чотири роки, тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом FORBES4 до 31 березня. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Попри закриття ресторанів, офіс McDonaldʼs та благодійний фонд «Дім Рональда Макдональда» буде далі працювати в Росії.
  • «На жаль, наразі McDonaldʼs в Росії не може гарантувати безперебійну роботу основних напрямків, підтримку ключового асортименту у підприємствах мережі та високі стандарти якості, до яких звикли гості», – написала компанія у своєму прессрелізі.
  • Всі працівники на корпоративних підприємствах і франшизних точках компаній будуть далі отримувати повну зарплату, яка базована на середньомісячному доході. Компанія збереже співробітникам соціальні пільги та гарантії.
  • McDonaldʼs також буде підтримувати постачальників, які мають труднощі через тимчасову призупинку роботи в Росії. Компанія далі буде виплачувати зобовʼязання орендодавцям і постачальникам.
  • Компанія хоче також використати тимчасово закриті приміщення для організації центрів волонтерської підтримки, підтримувати волонтерську діяльність співробітників і гостей. Гостям нададуть бали лояльності, які можна буде потім використати для покупки продуктів.

Контекст

У McDonaldʼs в Росії працює більше 62 000 людей, і приблизно 100 000 працює на підприємствах постачальників. Раніше McDonald’s повідомила про тимчасове закриття 850 ресторанів у Росії.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні