Категорія
Новини
Дата

Mercedes-Benz у співпраці з Cisco планує обладнати авто конференц-звʼязком

Cisco працює з німецьким автовиробником Mercedes Benz над додаванням своїх інструментів конференц-звʼязку Webex на панель приладів автомобілів, що прибувають до дилерських центрів у найближчі тижні, пише Reuters. Компанія прагне перетворити свої автомобілі на мобільні офіси.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Mercedes-Benz E Class 2024 буде оснащений Wi-Fi і стільниковим звʼязком для передачі даних, що означає, що водії можуть завантажити програму Webex, щоб вона відображалася безпосередньо на сенсорному екрані інформаційно-розважальної системи автомобіля без мобільного телефону.
  • В якості запобіжного заходу користувачі можуть використовувати звук тільки під час руху авто, але можуть використовувати всі функції, коли він припаркований, включаючи відеозустрічі, автоматичну транскрипцію, обмін контентом і реакції.

Контекст

Робота вдома в результаті пандемії сприяла розвитку платформ для відеоконференцій, таких як Webex, Zoom та Microsoft Teams, але зростання сповільнилося після зняття обмежень.

Zoom обʼєдналася з Tesla, щоб оснастити автомобілі інструментами для проведення конференцій, а Cisco планує оголосити про інші партнерські відносини на телекомунікаційній конференції MWC у Барселоні цього тижня. Серед них – угода із Samsung для інтеграції Webex у його флагманські телефони, а інша – з Intel для приватного 5G.

Нещодавно стало відомо, що Мercedes-Benz обʼєднався з Google у галузі навігації та запропонує «суперкомпʼютерну продуктивність» у кожному автомобілі з автоматичними датчиками водіння, таким чином автовиробник прагне конкурувати з Tesla, пише Reuters.

Mercedes-Benz у 2030 році припинить виробництво автомобілів із двигунами внутрішнього згоряння. Усі нові моделі з 2025-го працюватимуть виключно на електробатареях. На цей перехід компанія виділить €40 млрд. Mercedes-Benz представить три нові електроавто у 2025 році.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні