Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» безкоштовно доставлятиме вживані шини захисникам

Компанія «Нова пошта» запустила соціальну ініціативу «Шини рвуться в бій»: кожен може відправити б/у шини захисникам на передову. Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Щоб відправити шини захисникам, потрібно отримати у чат-боті промокод на безкоштовне відправлення, і «Нова пошта» доставить гуму власним коштом.
  • Як долучитися до проєкту: авторизуватися у Telegram-боті й описати характеристики шин, які хочете передати; вказати найближче вантажне відділення «Нової пошти»; якщо шини підходять під актуальні потреби окремих бригад, ви отримаєте промокод на безкоштовне відправлення; принести шини до вантажного відділення.
  • Шини повинні бути без пошкоджень і не «лисі», а залишок протектора – не менше 50%.
  • «Нова пошта» доставлятиме шини, а «Зампотех» «взуватиме» авто військових прямо на передовій, організувавши чотири мобільні майстерні, зазначила компанія. 
  • «Наразі проєкт організував 2000 шин для окремих бригад української армії, однак, враховуючи активні бойові дії, такої кількості вистачить щонайбільше на місяць, тож долучайтеся!» – йдеться у повідомленні.
«Нова пошта» безкоштовно доставлятиме вживані шини захисникам /Фото 1
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні