Категорія
Новини
Дата

«Нова пошта» спрямувала 50 млн грн на відновлення роботи на деокупованих територіях і планує до кінця місяця відкрити 50 точок

Для відновлення роботи своїх відділень на деокупованих територіях «Нова пошта» виділила 50 млн грн і планує до кінця місяця відкрити 50 точок сервісу, повідомила у коментарі Forbes Олена Плахова, директор з управління репутацією групи компаній НП.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Загалом в окупації в Харківській області знаходились 170 відділень «Нової пошти» у 149 населених пунктах.
  • «Більшість відділень компанії дуже пошкоджені та напівзруйновані. Для їх відновлення «Нова пошта» вже виділила 50 млн грн», – зазначила Плахова. 
  • Компанія готує до відновлення роботи 14 відділень вже цього тижня, на наступному мають почати працювати ще 15. 
  • «До кінця місяця ми відкриємо ще 50 точок сервісу навіть у невеликих селах. До 1 жовтня відновимо роботу 80% мережі по всім деокупованим населеним пунктам Харківської області», – сказала Плахова.
  • За її словами, на звільнених територіях «Нова пошта» використовує два типи мобільних відділень – це або власна розробка на базі контейнера для перевезення посилок (БДФ), де є кондиціонер, сонячні батареї, або інший вид – на базі звичайної автівки.

Контекст

Наразі ЗСУ звільнили від окупантів майже всю територію Харківської області, а на деокупованих районах почався процес відновлення соціальних виплат та постачання гуманітарних вантажів. Зокрема, «Укрпошта» планує доставити першу виплату пенсій мешканцям деокупованих територій вже найближчим часом.

«Нова пошта» сьогодні повідомила про відновлення роботи у колишніх зонах активних бойових дій та деокупованих містах Харківської області. Зокрема, з 12 вересня відкрились відділення «Нової пошти» в Чугуєві та Балаклії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні