Категорія
Новини
Дата

Офіс Генерального прокурора проводить обшуки в «Укренерго»

В головному офісі НЕК «Укренерго» у середу, 20 вересня, відбуваються слідчі дії, повідомляє пресслужба компанії. Обшуки проводить Офіс генпрокурора на підставі ухвали Печерського районного суду від 30 серпня.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • В «Укренерго» заявили, що сприяють проведенню слідчих дій та добровільно надають представникам Генпрокуратури всі документи, які визначені ухвалою.
  • Зазначається, що з переліку документів, які цікавлять правоохоронців, деякі контракти були предметом перевірки Державної аудиторської служби. Державний аудит «Укренерго» завершився в березні цього року.
  • «НЕК «Укренерго» оскаржує результати аудиту ДАСУ в суді, оскільки вважає їх упередженими та непрофесійними, а деякі прямо суперечать законодавству», – нагадали у НЕК.

Контекст

Обшуки відбуваються на підставі ухвали Печерського районного суду від 30 серпня. Слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження №42023000000000452, зареєстрованого працівниками Міністерства внутрішніх справ 16 березня. Метою обшуків є вилучення статуту та інших документів, наказів на призначення, посадових інструкцій, довіреності на право підписання договорів, тендерної документації, висновків внутрішніх аудитів тощо.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні