Категорія
Новини
Дата

«Охматдит» оголосив тендер на ремонт лікарні після ракетної атаки РФ

1 хв читання

Дитяча лікарня «Охматдит» у Києві оголосила тендер на ремонт фасаду і внутрішнього опорядження після обстрілу РФ 8 липня, повідомляє медустанова. Лікарня шукає партнерів для виконання будівельних та ремонтних робіт, щоб якнайшвидше повернути заклад до нормального функціонування.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти 

  • Згідно із тендерною документацію «Благодійного фонду «Охматдит – Здорове Дитинство», проєкт реалізується за моделлю «Проєктуй-будуй», що передбачає виконання одним підрядником i проєктування, i виконання будівельних робіт.
  • Учасник тендеру має надати календарний графiк, який має передбачати, що роботи по встановленню вікон, ремонт, оздоблення приміщень виконуються протягом 45 календарних днів з моменту підписання договору, i вiдповiдно виконати цi роботи у вказаний строк.
  • Фасаднi роботи, які не впливають на функціонування внутрішніх примiщень, можуть бути виконанi протягом 5 мiсяцiв. 
  • Гарантія виконаних робіт – 10 років.
  • Прийом пропозицій триває до 14:00 25 липня.

Контекст

Росія вранці 8 липня запустила по території України 38 ракет різних типів. У Києві зафіксовано влучання в один із корпусів дитячої лікарні «Охматдит». За даними СБУ, Росія застосувала для удару крилату ракету Х-101.

Внаслідок атаки лікарня втратила два з десяти корпусів. Повністю зруйнований старий двоповерховий корпус токсикологічного відділення, а через вибухову хвилю пошкоджений і найбільший новий 11-поверховий корпус лікарні. У чому складність відбудови і скільки грошей на неї потрібно – у матеріалі Forbes Ukraine.

Уряд виділив із резервного фонду держбюджету 100 млн грн на відновлення зруйнованих будівель лікарні «Охматдит» і Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ. Фандрейзингова платформа United24 і monobank зібрали 300 млн грн для «Охматдиту».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд